Werkstudent Technisch Management

Solliciteer nu

Werkstudent Technisch Management

Savills is op zoek naar ondersteuning voor onze Technisch Managers van de afdeling Property Management.

Part-time · Amsterdam

Wat is vereist?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde technische of facilitaire opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in Nederlands als Engels
  • Je bent besluitvaardig, zelfstandig en gaat accuraat te werkWat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving waarin jij volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ideeën
  • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen
  • Een fantastisch uitzicht over Amsterdam vanuit de 23e verdieping van ons kantoor midden op de Zuidas
  • Korting op diverse sportabonnementen

Op de afdeling Property Management werken ca. 55 professionals. Onze professionals houden zich bezig met technisch, administratief en commercieel management van de diverse vastgoed portefeuilles. Wij beheren kantoren, logistiek en retail, verspreid door heel Nederland voor nationale en internationale klanten.

Wat houdt de functie in?

• Ondersteuning van de technisch manager bij het opstellen van overeenkomsten en rapportages, input leveren voor veranderende / nieuwe overeenkomsten;
• Het opstellen van property inspectie rapportages en health & safety inspecties;
• Het bewaken van gemaakte afspraken met onderhoudspartijen en leveranciers op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau;
• Het voorbereiden van tenders voor contractwerkzaamheden of groot onderhoud werkzaamheden;
• Het initiëren en monitoren van (groot)onderhoudswerkzaamheden die door derden worden uitgevoerd inclusief de daaraan gerelateerde financiële verantwoording c.q. afwikkeling;
• Het periodiek toetsen van de marktconformiteit van aangaande onderhouds- en leverancierscontracten;

Benieuwd hoe het is om te werken bij Savills?

Ontmoet onze mensen:

Accountmanager

Technisch Manager

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan.

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

ESG-beleid

Bij Savills geloven wij dat duurzaamheid niet alleen gaat over het voldoen aan regelgeving, maar over het creëren van toegevoegde waarde voor zowel beleggers als gebruikers. Duurzaamheid vormt dan ook een geïntegreerd onderdeel van de dienstverlening van Savills, waarbij wij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen centraal staan.

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen. 

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culturele-achtergrond; we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder: