Werkstudent Property Management

Solliciteer nu

Werkstudent Property Management

Ben je op zoek naar een bijbaan voor minimaal 16 uur per week en heb jij affiniteit met Finance?

Full-time · Amsterdam


Werkstudent

De afdeling Property Management biedt vastgoedmanagement van kantoren, winkels, logistiek en hotels. Met een enthousiast en toegewijd team bieden wij vastgoedmanagement services aan voor vastgoedportefeuille, variërend in kantoren, retail, logistiek en hotels.

Voor het financieel administratieve team zijn wij opzoek naar iemand die kan helpen bij:

  • Ondersteuning op de crediteurenafdeling
  • Ondersteuning bij de nieuwe software implementaties op administratief gebied
  • Scannen en archiveren
  • Nabellen van leveranciers

We zoeken iemand die nauwkeurig en gestructureerd werkt en een positieve en verantwoordelijke werkhouding heeft.

Ben je op zoek naar een bijbaan en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar voor de aankomende periode? Solliciteer dan direct!

Property Management

Je gaat werken op de afdeling Property Management. Op deze afdeling werken 55 professionals, verdeeld over drie disciplines: technisch, administratief en commercieel beheer.  


Wij beheren alle typen commercieel vastgoed; van kantoren en winkelcentra tot logistiek vastgoed. Dit doen wij voor zowel nationale als internationale klanten. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Lees hier verder.


Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culturele-achtergrond; we nodigen je uit om te solliciteren! Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 39.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills
Property starts with people