Team Assistant Taxaties

Solliciteer nu

Team Assistant Taxaties

PART-TIME · AMSTERDAM

Wat is vereist?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau

 • Je bent zeer nauwkeurig, proactief begrijpt administratieve processen

 • Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van jou, maar standvastigheid ook

 • Je neemt graag je collega's werk uit handen

 • Deadlines zijn heilig voor jou

 • Communicatief sterk, zowel in het Nederlands als het Engels

 • Werkervaring in een ondersteunende functie is een pré

 • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Office

Wat krijg je?

 • Een 24 tot 32-urige werkweek (in overleg)

 • Invulling werkdagen in overleg en thuiswerken is mogelijk

 • 27 verlofdagen bij een fulltime dienstverband

 • Een uitdagende, internationale en informele werkomgeving

 • Organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatieven

 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen

 • Korting op diverse sportabonnementen


Vacature

Ben jij een teamplayer en werk je graag als steun en toeverlaat van een dynamisch team? Dan is de baan als Team Assistant van de afdeling Valuation bij Savills iets voor jou!

Als Team Assistant ben je de steun en toeverlaat van de taxateurs op administratief gebied met als doel een goed georganiseerde back-office van de afdeling. De backoffice bestaat naast jou uit drie andere assistants. Samen met hen houdt je bezig met het aanmaken, ordenen en archiveren van taxatiedossiers. Kortom jij zorgt voor een zo soepel mogelijke administratieve workflow voor de taxateurs. Dit houdt in: het verzenden van offertes en opdrachtbevestigingen, workflow  en het verzorgen van de facturatie. Daarnaast ondersteun je de taxateurs bij de voorbereiding, uitwerking en controle van taxatierapporten.

Valuation

Het taxatieteam van Savills bestaat uit circa 25 taxateurs en taxeert alle type commercieel vastgoed zoals kantoren, logistiek, winkels en woningen. Het Valuation team taxeert alle type commercieel vastgoed inclusief de reguliere beleggingscategorieën kantoren, logistiek, winkels en woningen. De klantenkring is breed, net als de range aan taxatieproducten. Het team adviseert institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden. De taxateurs werken nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. De afdeling Valuation is een jong en ambitieus team.

Benieuwd hoe het is om te werken bij Savills?

Ontmoet onze mensen:TaxateurWaar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.


ESG-beleid

Bij Savills geloven wij dat duurzaamheid niet alleen gaat over het voldoen aan regelgeving, maar over het creëren van toegevoegde waarde voor zowel beleggers als gebruikers. Duurzaamheid vormt dan ook een geïntegreerd onderdeel van de dienstverlening van Savills, waarbij wij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen centraal staan. 

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culturele-achtergrond, we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen.