Social Sustainability Advisor

Solliciteer nu

Social Sustainability Advisor


Full-time · Amsterdam

Wat is vereist?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring

  • Je vindt het leuk om in een commerciële omgeving te werken

  • Ervaring in het overdragen van kennis aan collega's/klanten met verschillende achtergronden

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels


Wat krijg je?

  • Een dynamische werkomgeving waarin jij volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ideeën

  • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen

  • Een fantastisch uitzicht over Amsterdam vanuit de 23e verdieping van ons kantoor midden op de Zuidas

  • Korting op diverse sportabonnementen


Vacature

Savills neemt haar rol in het duurzamer maken van de gebouwde omgeving en heeft de ambitie om uit te groeien tot dé duurzame vastgoedadviseur van Nederland, voor mens en milieu. Zowel richting onze klanten als intern, practice what you preach. In de rol van Social Sustainability Advisor dagen we je uit om voor Savills een verbeterde strategie te bouwen op het gebied van sociale duurzaamheid. Wat kunnen we beter doen? Wat is de norm, en hoe kunnen wij daar onze eigen draai aan geven?

Savills is als vastgoedadviseur betrokken bij veel facetten van de markt. We zijn taxateur, makelaar en beheerder. Binnen al deze rollen helpen we onze klanten ook op het gebied van duurzaamheid (ESG). Het is voor ons essentieel dat we green- en bluewashing* voorkomen. Dat begint natuurlijk bij onszelf. Daarom zoeken we voortdurend naar manieren om te blijven innoveren en verbeteren.

In de rol van Social Sustainability Advisor ga je je bezig houden met sociale duurzaamheid, zowel intern als extern. Vraagstukken als ‘Hoe kan je eindgebruikers adviseren een sociaal duurzame werkomgeving te creëren? En ‘Hoe kan je een kantoorgebouw zo sociaal mogelijk toegankelijk maken?’ staan centraal. Word jij enthousiast om binnen Savills de sociale duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen en verder te integreren in ons bedrijf, met als focus de Agency en Property Management afdeling? En ook intern bezig te zijn met onze eigen mensen, het beleid rondom diversiteit en inclusiviteit en de mobiliteitsstrategie?

Verantwoordelijkheden

·         Opstellen en aanscherpen van beleid rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen/sociale duurzaamheid
·         Uitwerken van diensten en producten om sociale duurzaamheid meetbaar te maken bij onze Property Management en Agency afdelingen
·         Uitdagen van medewerkers om na te denken over dit thema
·         Overbrengen van jouw kennis en kunde

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

In Nederland werken we met 150 medewerkers allemaal op hetzelfde kantoor in Amsterdam. We zijn gedreven, ondernemend en altijd in voor gezelligheid. We hebben sinds 3 jaar een strategie op het gebied van duurzaamheid, en willen dolgraag met de juiste persoon de sociale kant daarvan verder uitwerken.


ESG-beleid

Bij Savills geloven wij dat duurzaamheid niet alleen gaat over het voldoen aan regelgeving, maar over het creëren van toegevoegde waarde voor zowel beleggers als gebruikers. Duurzaamheid vormt dan ook een geïntegreerd onderdeel van de dienstverlening van Savills, waarbij wij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

Ontmoet het ESG-team:

Iris Kampers

ESG Advisor

Bart Oosterhuis

ESG Advisor

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culture-achtergrond; we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze stage kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen.