Servicedesk Medewerker

Solliciteer nu

Servicedesk medewerker

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat zich toelegt op het beheer van commercieel vastgoed door heel Nederland?
Full-time / Part-time · Amsterdam

Wat is vereist?

 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring

 • Geen uitdaging is jou te groot, je kan goed omgaan met druk

 • Je beheerst zowel Nederlands als Engels goed

 • Je kan goed luisteren, je bent klant- en resultaatgericht

 • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren en je kunt de juiste prioriteiten stellen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op (minimaal) MBO-niveau

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving waarin jij volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ideeën

 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen

 • Een fantastisch uitzicht over Amsterdam vanuit de 23e verdieping van ons kantoor midden op de Zuidas

 • Korting op diverse sportabonnementen

Voor onze Property Management afdeling zoeken we een Servicedesk medewerker. Deze rol is van groot belang omdat het ervoor zorgt dat huurders tevreden zijn. Dit komt vooral door het snel en nauwkeurig oplossen van problemen en het regelen van zaken waar huurders om vragen, zoals reparaties of andere verzoeken.

Property Management

Op de Property Management afdeling werken c.a. 55 professionals, verdeeld over drie disciplines: technisch, administratief en commercieel beheer. Wij beheren alle typen commercieel vastgoed; van kantoren en winkelcentra tot logistiek vastgoed, zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers.

Lees hier verder

Wat jou te wachten staat

 • Behandeling van inkomende verzoeken via verschillende kanalen

 • Uitzetten en monitoren van verzoeken en terugkoppeling aan huurders verzorgen

 • Administratieve taken zoals verwerking van offertes en technische documenten

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan.

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen. 

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culturele-achtergrond, we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder: