Senior Consultant Projectontwikkeling

Solliciteer nu

Senior Consultant Projectontwikkeling


Full-time · Amsterdam

Wat is vereist?

  • Afgeronde bouwkundige of gerelateerde opleiding op HBO/TU niveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
  • Je bent in staat om planmatig en nauwkeurig  te handelen en resultaten te halenWat krijg je?

  • Een dynamische werkomgeving waarin jij volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ideeën

  • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen

  • Een fantastisch uitzicht over Amsterdam vanuit de 23e verdieping van ons kantoor midden op de Zuidas

  • Uitgebreide lunch op kantoor

  • Korting op diverse sportabonnementenVacature

Als Senior Consultant Projectontwikkeling ben je verantwoordelijk voor de (technische) begeleiding van nieuwprojecten in commercieel vastgoed. Het is een allround functie in het totale ontwikkeltraject, je bent dan ook betrokken bij het gehele ontwikkelingsproces; het toetsen van ontwerpen aan bestemmingsplannen, bewaken van het ontwerpproces, het opstellen van planningen en analyses en het bewaken hiervan. Ook ben je verantwoordelijk voor het contact met de verschillende instanties, het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit voor het meest optimale resultaat. Je werkt samen met investeerders, projectontwikkelaar, aannemers en adviseurs.

Building & Project Consultancy

Je gaat werken op de afdeling Building & Project Consultancy. Op deze afdeling werken 12 professionals.

 Savills Building & Project Consultancy begeleidt multidisciplinaire bouwprojecten en geeft technisch advies in het binnen- en buitenland. Savills voert technische due diligence trajecten uit in alle EU-landen. Een due diligence is eenanalyse van de staat van een vastgoedobject op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied en wordt vaak gebruikt voor een beoogde vastgoedtransactie. Savills is met name gespecialiseerd in technische due diligence trajecten maar kan ook adviseren op environmental gebied. 

Lees hier verder.


Benieuwd hoe het is om te werken bij Savills?

Ontmoet onze mensen:

Jasper Soede

Consultant Building & Project Consultancy

Annejet Remmelzwaal

Recruitment & HR Advisor

Jan de Quay

Managing Director Investment

Groeipad

Savills stelt voor werknemers een groot aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling beschikbaar. 

Junior

Medior

Senior

Associate

Associate Director

Director

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.


Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Annejet Remmelzwaal. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 35.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills
Property starts with people