Savills Summer School 2024

Solliciteer nu

Savills Summer School

Savills Summer School laat zien hoe wij werken en wat vastgoed betekent. Het is een waardevolle kans voor studenten om verschillende masterclasses bij te wonen en ervaring op te doen.

18 en 19 juli 2024 · Amsterdam

Savills Summer School is een kans voor studenten om ervaring op te doen en te leren over het waarderen van vastgoed.

Op donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2024 vindt de tweede editie van de Savills Summer School plaatst. Tijdens dit tweedaagse evenement maak je kennis met je toekomstige werkveld en krijg je een uniek kijkje in de keuken van één van 's werelds grootste vastgoeddienstverleners. Samen met andere gemotiveerde studenten krijg je de unieke kans om verschillende exclusieve masterclasses bij te wonen om deze kennis vervolgens toe te passen in een taxatierapport.

Aan het eind van de Savills Summer School heb je nieuwe kennis opgedaan en een goed beeld van onze bedrijfscultuur en de carrièremogelijkheden bij Savills. Ook is er ruim de tijd om onze collega's op een informele manier te ontmoeten. Zo genieten we natuurlijk van een heerlijk diner in het hartje van Amsterdam en gaan we de stad ook ontdekken op het water, en varen we door de grachten van Amsterdam!

Voor wie?

Je volgt een HBO of WO studie in de richting van Vastgoed & Makelaardij of Real Estate Finance.

What's in it for you?

Savills Summer School biedt jou de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om te werken bij Savills. Zo verzorgen we verschillende interessante masterclasses: 

  • Taxeren in een duurzamere wereld

  • Vastgoed rekenen

  • Puntenplan tegen torenhoge huren

  • Actualiteiten, nieuws en trends in de vastgoedsector

Interesse in de Savills Summerschool?

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde student en volg je een passende vastgoed studie? Geef je dan op voor de Savills Summer School!

Solliciteer via de onderstaande button vóór 31 mei 2024.

De Savills Summer School wordt volledig vergoed door Savills, inclusief overnachting in Amsterdam. 

Meer weten?
Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Pepijn Gerritsen via pepijn.gerritsen@savills.nl

Ontmoet het team van de Savills Summer School 2024:

Kristan Kerkkamp
Associate Valuer
Bram van den Broek

Valuer

Pepijn Gerritsen
HR Advisor

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 40.000 werknemers, in meer dan 70 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.