Open sollicitatie Werkstudentschap

Solliciteer nu

Open sollicitatie Werkstudentschap


Part-time · Amsterdam

Ben jij naast je studie op zoek naar een bijbaan met inhoud? En wil je ervaren hoe het is om bij een internationale vastgoedadviseur te werken? Kom dan ons team versterken als werkstudent!

Open sollicitatie

Ben je benieuwd hoe het is om als student ervaring op te doen bij een vastgoedpartij? Lees dan hier de verhalen van onze studenten.

Stuur je cv en een korte motivatie, waarin je uitlegt naar wat voor functie je op zoek bent en waarom je wilt werken bij Savills.

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

ESG-beleid

Bij Savills geloven wij dat duurzaamheid niet alleen gaat over het voldoen aan regelgeving, maar over het creëren van toegevoegde waarde voor zowel beleggers als gebruikers. Duurzaamheid vormt dan ook een geïntegreerd onderdeel van de dienstverlening van Savills, waarbij wij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen centraal staan. 


Contact

Regelmatig zoeken wij werkstudenten ter ondersteuning van de teams. Ben je benieuwd hoe het is om als student ervaring op te doen bij een vastgoedpartij? Stuur je open sollicitatie via onderstaande link.

Ben je benieuwd wat Savills te bieden heeft of wil je meer informatie over een werkstudentschap bij Savills. Neem dan contact op met Pepijn Gerritsen via vacatures@savills.nl 

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen.