Commercial Assistant

Solliciteer nu

Commercial Assistant

Wil jij hoogwaardig vastgoed managen voor één van onze internationale klanten? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Full-time / Part-time · AMSTERDAM

Wat is vereist?

  • Afgeronde HBO of WO opleiding; bij voorkeur vastgoed gerelateerd
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
  • Je kunt goed werken in teamverband en hebt een dienstverlenende instelling
  • Je kunt prioriteiten stellen en besluiten nemen
  • Je beschikt over een hoge mate van integriteit en flexibiliteit

Wat krijg je?

  • Een dynamische werkomgeving waarin jij volop de ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ideeën

  • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door opleiding en trainingen

  • Een fantastisch uitzicht over Amsterdam vanuit de 23e verdieping van ons kantoor midden op de Zuidas

  • Uitgebreide lunch op kantoor

  • Korting op diverse sportabonnementen


Vacature

Word jij omschreven als sociale netwerker en gemakkelijke praten? Als CommericalAssistant zet je de eerste stap in het commerciële werkveld. Samen met de andere Accountmanagers zorgen jullie voor nieuwe klanten en het onderhouden van de al bestaande relaties. Binnen no-time leer je alles over de dienstverlening en weet je met enthousiasme mee te werken aan een mooie, duurzame samenwerking.

Als Commercial Assistant bouw en onderhoud je goede relaties met potentiële en bestaande klanten, om zowel de eigenaar / opdrachtgever als de huurders van de betreffende beheerde objecten tevreden te houden over onze dienstverlening. Je streeft dan ook altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en weet tegelijkertijd commerciële kansen te creëren.

Jouw uitdaging wordt zo snel mogelijk alles van ons leren over commercieel vastgoed. Samen met een ervaren Accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor het commercieel beheer van onze vastgoedportefeuille, welke zich voornamelijk in de Randstad bevindt en zich kwalificeert als hoogstaand. Namens onze opdrachtgevers werk je mee aan de vastgoedstrategie van het account en stel allonges en huurovereenkomsten op. Openstaande vragen en lopende zaken, zoals huurachterstanden of incentives, pak je samen op met de cliënt accountants en technisch managers van Savills. Tevens ben jij de schakel tussen de opdrachtgever en derden, waaronder advocaten, leveranciers, gemeenten, adviseurs en makelaars.

Jij weet een goede relatie op te bouwen en te onderhouden met alle huurders. Zo verdiep je je in de huurdersorganisatie, neem je deel aan huurders overleggen en breng je hen regelmatig een persoonlijk bezoek.

Tot slot zorg je dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in jouw markt en op jouw vakgebied. 

Property Management

Je gaat werken op de afdeling Property Management. Op deze afdeling werken 55 professionals, verdeeld over drie disciplines: technisch, administratief en commercieel beheer. In deze functie richt jij je op het commercieel management van vastgoedportefeuilles die zich voornamelijk bevinden in de Randstad. 


Wij beheren alle typen commercieel vastgoed; van kantoren en winkelcentra tot logistiek vastgoed. Dit doen wij voor zowel nationale als internationale klanten. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Lees hier verder.


Benieuwd hoe het is om te werken bij Savills?

Ontmoet onze mensen:

Accountmanager

Groeipad

Savills stelt voor werknemers een groot aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling beschikbaar. 

Assistant

Junior

Medior

Senior

Associate

Associate Director

Waar ga je werken?

In een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. 

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.

Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culturele-achtergrond, we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen.