Afstudeerstage Sociale Duurzaamheid

Solliciteer nu

Afstudeerstage sociale duurzaamheid


 Amsterdam

Wat is vereist?

  • Een opleiding in de richting van bedrijfskunde, organisatiepsychologie of Sustainable Strategy, interesse/ affiniteit met duurzaamheid is een pré. 
  • Een proactieve houding, leergierig en je kan goed werken in teamverband
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels


Wat krijg je?

  • Een uitdagende, internationale en informele werkomgeving
  • Organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatieven
  • Ervaring opdoen op het gebied van duurzaamheid binnen een vastgoedkantoor
  • Een marktconforme stagevergoeding


Stage

Savills neemt haar rol in het duurzamer maken van de gebouwde omgeving en heeft de ambitie om uit te groeien tot dé duurzame vastgoedadviseur van Nederland, voor mens en milieu. Zowel richting onze klanten als intern, practice what you preach. Tijdens jouw stage ga je zeer gericht onderbouwen welke technische duurzaamheidsoplossingen het beste zijn, zowel vanuit emissies als vanuit kosten en onderhoud.

Savills is als vastgoedadviseur betrokken bij veel facetten van de markt. We zijn taxateur, makelaar en beheerder. Binnen al deze rollen helpen we onze klanten ook op het gebied van duurzaamheid (ESG). Het is voor ons essentieel dat we green- en bluewashing* voorkomen. Dat begint natuurlijk bij onszelf. 

Er wordt ons gevraagd om over steeds meer onderdelen te rapporteren, zowel wettelijk als vanuit de eigen organisatie. Wij zoeken een stagiair die ons kan helpen om te bepalen welke informatie nodig is om aan te blijven sluiten bij de best practices op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, zonder daarbij door te schieten en de privacy van werknemers in het geding te brengen. Sociale duurzaamheid is heel breed. Mara in de context van deze stage hebben we het vooral over exclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zoeken handvatten die de basis kunnen vormen voor ons sociale beleid. Omdat dit onderwerpen zijn die voor veel discussie kunnen zorgen, is het essentieel dat dit stevig is onderbouwd. Hierbij kan zowel worden gekeken naar wat onze collega's in het buitenland doen (en hoe dit binnen de Nederlandse context past) als naar onze directe peers. Jij kan dus de standaard zetten met dit onderzoek!

Klinkt dit als iets wat jij graag zou willen doen? Neem contact op!

Waar ga je werken?

Savills biedt een afwisselende stage voor 5 maanden in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. De stagevergoeding is € 600 p.m.

Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Diversiteit leidt namelijk tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Daarom streven wij ernaar een divers personeelsbestand te hebben en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.


Contact

Voor een organisatie die werkt aan diversiteit is het dan ook vanzelfsprekend dat Savills iedereen verwelkomt om te solliciteren. Ongeacht je leeftijd, gender en culture-achtergrond; we nodigen je uit om te solliciteren. Voor meer informatie over deze stage kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Pepijn Gerritsen. Wil je direct solliciteren kan dat hieronder:

Savills

Al meer dan 160 jaar helpt Savills mensen floreren in hun omgeving en ruimtes.

Met meer dan 40.000 professionals die samenwerken in meer dan 70 landen, bieden we ongeëvenaarde kennis en expertise op het gebied van commercieel en hoogwaardig residentieel vastgoed.

Wij streven ernaar om de diepe wensen van onze klanten te begrijpen, hen te voorzien van innovatieve inzichten en creatieve oplossingen op maat te bieden.

Of we nu samenwerken met een wereldwijd bedrijf dat wil uitbreiden, een investeerder die zijn portefeuille duurzaam wil optimaliseren, of een familie die een nieuw thuis zoekt, wij helpen onze klanten betere vastgoedbeslissingen te nemen.